zondag 7 juni 2015

HET APPARTEMENT

John staat bij alweer zo’n saaie receptie te netwerken en probeert met een vriendelijk gezicht hier en daar een gesprek aan te knopen. Hij heeft er geen zin in vanavond maar laat zich graag bedienen met de speciaal voor deze avond geselecteerde wijnen. Volgende week nog 2 haringparty’s en een keer uit eten dus alvast een beetje indrinken kan geen kwaad. Je moet toch wat op zo’n avond. Hij loopt een beetje rond en subtiel pakt hij regelmatig een nieuw glas. Elke keer op een andere plaats in de zaal, bij een andere ober. Ze zullen niet kunnen roddelen dat hij een grote zuiper is want hij gaat voorzichtig te werk. “ Dan heb ik tenminste nog iets aan mijn avond”, denkt hij.

Het was een warme dag geweest en de hitte van enkele uren daarvoor is inmiddels hierbinnen blijven hangen. De airco is waarschijnlijk wegbezuinigd. Gelukkig staan de terrasdeuren open. John besluit een beetje tussen terras en zaal te blijven staan teneinde een beetje verfrissing te krijgen. Hij voelt zijn wangen blozen. Het zou ook de wijn kunnen zijn. In ieder geval tuttert deze lekker weg en hij voelt zich steeds beter. Van alcohol wordt je overmoedig, brutaal en geil. Nou, geil was hij al. De hele dag was hij onderweg geweest van afspraak naar afspraak. Veel vrouwen heeft hij gezien en dankzij dit warme weer waren ze schaars gekleed. Natuurlijk liet hij ze voor hem de vlizotrap op gaan om de zolder te bezichtigen. “Ik blijf wel hier, ik heb de zolder al gezien” , grapte hij dan. Niets vermoedend ging vrouwlief naar boven zodat hij even onder dat rokje kon kijken. Te geconcentreerd om de trap te bestijgen keken ze niet om en John glimlachte genietend van het uitzicht.

De loszittende rokjes met daaronder een strak stringetje is zijn favoriet. Eén keer werd hij zelf verrast. De jonge dame in kwestie had een zwart plooirokje aan, wit zijden bloesje en een zwart colbert. Bedrijfskleding, want op het jasje zat een badge van een hotel met haar naam er in strakke letters geschreven, Chantal. Ze kwam kijken naar een appartementje van 50 m2 en gelukkig zat er een zoldertje boven, bereikbaar via een vlizotrap. John stond er op dat ze deze ook zou zien want de zolder is heel ruim. Flauwekul natuurlijk, het was een veel te klein kruipzoldertje maar opgewonden door het plooirokje liet John gewillig zijn dienstbare kant zien. “Ik ben niet zo’n held op die trapjes hoor”, zei Chantal. “Ik hou hem wel vast”, stelde John haar gerust. Terwijl ze stap voor stap de trap opklom en langzaam de zolder bereikte zag John steeds beter de rondingen verschijnen van de billen van Chantal. Toen ze bijna bovenaan was, de trap stevig vasthoudend en haar benen links en rechts op de trap stevig had neergezet bukt ze naar voren om links en rechts de zolder eventjes te kunnen bekijken. De hoogte was minimaal dus ze kon niet verder om te gaan staan.

John stond onderaan de trap en al kijkend naar boven had hij een mooi zicht in het kruis van Chantal. Verdomme, ze had niets aan onder haar rokje. Chantal blijft rustig staan. Als ze achterom naar beneden kijkt ziet ze John de trap stevig voor haar vasthouden zoals hij haar had beloofd. Al pratend kijkt ze weer naar boven en laat weten dat het inderdaad een ruime zolder is, ruim genoeg voor haar spulletjes. Als Chantal daar langer blijft staan dan men normaliter doet weet hij dat het opzet is van haar, dat hij haar kutje moet zien voordat ze naar beneden komt, iets wat echt niet te missen is op deze manier. “Mooi hé ?” Zegt John uitdagend. “Jij zegt het.”, antwoord Chantal dubbelzinnig.

Langzaam draait Chantal zich om, achterwaarts de trap afdalend. John houdt de trap stevig vast en ziet het kutje van Chantal. Een fijn kutje met een streepje erboven dat in slowmotion steeds dichter bij komt. Als haar kruis op de hoogte van John zijn hoofd is stopt de reis naar beneden. Chantal kan ook niet verder want John staat nog steeds onderaan de trap. Impulsief laat hij zijn handen los van de trap om de bovenbenen van Chantal vast te pakken. Haar rechterbeen gaat omhoog en legt deze over zijn schouder. Met haar bekken iets naar voren is zijn mond binnen bereik van haar kutje. Hij ruikt frambozen, aardbeien, haar kutje ruikt verrassend lekker ondanks dit zweterige weer.

“Ik heb me net opgefrist” zegt ze.

Chantal is met voorwaardelijke opzet, op zijn minst, dit appartement komen bezichtigen.

“Je ruikt heerlijk”, zegt John.

“En ik smaak nog beter”.

Als hij met zijn linker hand het opgetrokken been van Chantal vasthoudt gaat zijn tong onder haar kutje langzaam naar boven tot het streepje van fijn getrimde haartjes. Zijn linkerhand schuift langzaam onder haar bil en met zijn duim trekt hij haar kutje een beetje open. Chantal is nat. Zijn tong gaat bij het opengetrokken gaatje naar binnen. Met zijn duim half naar binnen gaat zijn middelvinger op zoek naar haar kontje om daar haar ander gaatje te stimuleren. Dit vindt Chantal blijkbaar een goed idee. Ze duwt haar kutje dieper om de tong van John. Met kramp in zijn tong blijft hij volhouden en onder het galmende gekreun in dit lege appartement wordt het gevoel van geilheid steeds intenser. John is hard en Chantal slaakt niet veel later een gil waarbij haar openstaande kutje met consumptie spreekt. Het is een squirter die Chantal. Met een paar simpele bewegingen maakt John zijn broek los. Zijn ondergoed is te klein geworden en deze trekt hij dan ook snel uit.

Chantal stapt een paar treden lager en laat zich op hem glijden. Met een harde pik gaat John het drijfnatte kutje binnen. Als Chantal zich aan de trap blijft vasthouden en John haar onderbenen ondersteunt gaan de bewegingen van beiden in omgekeerde richting steeds heftiger, harder en dieper. Even later komt John klaar in het kutje van Chantal, een 25 jarige receptioniste bij een hotel hier in Breda. Hij voelt zijn dijen nat worden niet wetend of dit nu haar of zijn vocht is.

Chantal klimt de trap af en John staat daar met zijn broek op zijn enkels nog stijf in de hal van het lege appartement. Zij bukt zich om hem te helpen zijn broek op te trekken. Met zijn harde pik voor haar gezicht neemt ze die nog even in haar mond om het laatste beetje vocht er uit te zuigen. Teasend stopt ze haar tong in zijn mond en hij proeft een combinatie van zaad , zweet en aardbeien.

“Ik denk niet dat dit appartement iets voor mij is” , zegt Chantal.

“De zolder is te klein”, eindigt ze glimlachend.

John neemt een nieuw, vol glas wijn in zijn hand en ziet een haar in zijn glas. Hij denkt aan die scene van de lullo's waarin de vrouwenliefde wordt bezongen. Terwijl hij om zich heen kijkt ziet hij een collega makelaar, een vrouw, met zwarte, strakke rok, net iets te kort, iets te ordinair maar verder smaakvol gekleed. Hij hoort zichzelf aan haar vragen of hij haar van achter mag neuken. "JA " zegt ze spontaan. "Ik heet Monique", vervolgt ze.

“Jaja, ik weet precies wie jij bent”. Met beiden een glimlach op hun gezicht lokt hij haar mee naar buiten. Het terras is half leeg, of half vol, het is maar hoe je het ziet. De tuin die rondom het terras is gelegen is gehuld in zomerscheemte, en een zwoel briesje waait zachtjes. De blaadjes van de dichte struiken ritselen en als de blikken van John en Monique elkaar kruisen lopen ze beiden richting het dichte struikgewas zonder dat iemand anders het in de gaten heeft. Het is daar nog iets donkerder en als ze bijna verdwijnen in de begroeing trekt John, die achter Monique is aangelopen, haar strakke rokje om hoog. Ze is naakt eronder, geen slip, geen omabroek, geen string, niks. Haar strakke en perfect ronde billen kijken hem uitnodigend aan. Gewillig bukt Monique met haar handen tegen een boom. Haar kontje nodigt hem uit om snel naar binnen te komen. Gehoorzaam en stijf verdwijnt hij in haar met zijn hand op haar natte clitje.

Met zijn pik in haar houdt John deze even stil om niet te snel klaar te komen. Als zijn rechterhand steeds sneller heen en weer gaat en Monique met knijpende bewegingen klaarkomt vervolgt hij het stoten. Als hij bijna komt trekt hij zich uit Monique en spuit hij op haar kontje en achterzijde van haar zwarte rokje. Leg dat straks maar eens uit….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten